ერთ-ერთი ყველაზე გავლენიანი ბრიტანული ღვინის ჟურნალი, Decanter
● იგრძნო გამორჩეული ღვინის არომატი, ნიშნავს დააგემოვნო თბილღვინო.
● განსაკუთრებით ბოლო პერიოდში ქართული მეღვინეობა მსოფლიოს ყურადღების ცენტრშია. აღსანიშნავია რომ, ერთ-ერთმა ყველაზე გავლენიანმა ბრიტანულმა ღვინის ჟურნალმა, Decanter-მა თებერვლის ნომერში ორი სრული გვერდი დაუთმო ექსპერტის მიერ შერჩეულ ქართულ ღვინოებს. სადაც თბილღვინოს ორი ღვინო – საფერავი და მუკუზანი შეფასდა 90 ქულით .